Tumšās šokolādes Panna Cotta ar smiltsērkšķu mērci


Sastāvdaļas:
5 porcijām būs nepieciešams:
- 350 ml salda krējuma;
- 150 ml piena;
- 130 g želejas cukura ( var izmantot Dansukker želejas cukuru „Multi”);
- 4 ēdamkarotes kakao pulvera (bez piedevām)

Mērcei:
- 200 ml smiltsērkšķu sulas;
- 50 ml saldā krējuma;
- 2 ēdamkarotes želejas cukura ( var izmantot Dansukker želejas cukuru „Multi”).

Pagatavošana:
Pienu, saldo krējumu un kakao rūpīgi izmaisa un uzvāra. Pievieno želejas cukuru, izmaisa, vēlreiz uzvāra un lej formiņās vai glāzēs.
Smiltsērkšķu sulu uzvāra un pievieno saldo krējumu un želejas cukuru. Visu vēlreiz uzvāra. Kad mazliet padzisis, pārlej šokolādes desertam un atstāj uz 15 minūtēm, lai sastingst.


Īsts garums!

   

Atpakaļ